Лора Крумова брутално се ошишка (Блондинката съвсем се запусна – Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Журналистката напълня драстично от стрес, че ще остане без работа

Лора Крумова, която се завърна на работа след второто си майчинство като зам. главен редактор в шоуто на Цитирисис отново е напълняла брутално, видяха репортери на „Ретро”.

Блондинката бе засечена пред сградата на бТВ в ден преди да се окаже безработна, тъй като предаването може да отпадне от ефир заради нисък рейтинг.

При започване на работа Лора бе заредена с ентусиазъм, взе се в ръце и бе редовен посетител на фитнеса, в близост до офиса й. Тренировките започнаха да дават резултат, но професионалните проблеми бързо убиха желанието й да се отърве от излишните килограми.

Журналистаката се запусна, няма следа от нежната блондинка, която беше преди. Отпра голям корем и яки бедра
Снимки: Ретро

Тези, които свали се върнали двойно повече и сега бившата водеща гони стотака. Даже тъмните дрехи, с които тв звездата се облича не могат да скрият прекалено пищните й форми. Дори заради наедрялото си коремче Крумова била заподозряна в трета бременност. Тъй като стомаха й личал под всеки неин тоалет.

Журналистката, която от години води битка с килограмите най-много напълня по време на бременността си с второто си дете. Тя роди момиченцето си Мина през 2018 г на 39 години. На тази възраст обаче напълняването е вследствие от хормонални проблеми, а не от прекалено тъпчене с храна.

Да припомним, че Лора Крумова има и по-голям син Явор. И двете й деца са плод на любовта й с половинката й Сотир, който през зимата е ски инструктор, а през лятото е учител по сърф.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар