Лора Караджова в топ форма 4 месеца след раждането (Вижте каква фигура извая – Снимки)

Гласувайте за статията

Поп певицата в яка форма след раждането, разкри как поддържа фигурата си

Лора Караджова се показа в социалната мрежа в топ форма след раждането. Само 4 месеца след като даде живот на второто си дете щерката на Данчо Караджов изглежда все едно, че никога не е била бременна.

Перфектната й фигура се дължи на няколкото спортни занимания, с които вае тялото си. Освен тренировките във фитнес залата младата майка изучава и тънкостите на танца върху пилон, предават от Хотнюз. И то пред очите на треньорка. С която нещата се случват по-лесно.

Лора Караджова танцува на пилон още по време на бременността си
Снимка: Инстагам

На певицата повече й харесва това занимание и го е практикувала още когато е била бременна с Матео Това се вижда от нейна снимка, на която позира с голямо коремче и написа, че бременността не й пречи да спортува.

На последното фото, на което Лора Караджова се показа в Инстаграм се вижда, че няма и следа от бременността и раждането. Коремчето й стегнато, както са стегнати и другите части на тялото й.

Лора Караджова със стегнати форми 4 месеца след като роди Матео
Снимка: Инстаграм

Да припомним, че певицата роди второто си дете Матео през май тази година. А предишната се сгоди за любимия си Марсел Рохас. Който е диджей. От първия си брак блондинката има дъщеричка Алиса, която се разбира отлично с годеника й, а сега е щастлива кака на малкото си братче.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар