Лора Караджова стана за смях с липса на акъл: Тодор Живков приема законите в България, Слънцето е планета (Вижте бруталната излагация)

Гласувайте за статията

Лора Караджова задмина Златка и Светлана с тъпота

Лора Караджова определено има защо да си мълчи във ВИП Брадър. Защото като си отвори устата и лъсва колко й е акълът, хилят се онлайн зевзеците след безумната излагация на щерката на Данчо Караджов.

В снощния епизод в мисията „Матура“, Караджова се изложи с доста грешки в знанията си, но най-колоритен бе отговорът й на въпроса: „Кой определя законите в България?“. Блондинката отсече: „Симеон“. След втори прочит на запитването, тя се изцепи: „Тодор Живков“. Всички съквартиранти се заливаха от смях. След като Биг Брадър й каза, че законите се определят в Народното събрание от народните представители, тя се оправда, че е разбрала, че трябва да назове конкретно име… След което смехът на околните не стихна.

Лора Караджова

Снимка: Фейсбук

Преди това тя заяви, че Слънцето е планета, а 22 септември е празникът на съединението. Не на независимостта на България.

Липсата й на знания (или мозък изобщо) може да се конкурира само от Ричард, който обяви Ботев за автор на „Малкия принц“ на Екзюпери.

Добре, че поне Наско отговори без грешка на въпросите си и поне малко върна надеждата в младите хора в България…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар