Лора Караджова се пусна от фитнеса след резила в Маскираният певец (Вижте как се мъчи да чисти имиджа си)

Гласувайте за статията

Седмица, след пияната си изцепка на сцената певицата лъска имиджа си с видео от фитнеса

Лора Караджова, която шокира цяла България с неадекватното си поведение на сцената на „Маскираният певец” явно се засрами и реши да си лъсне имиджа в социалната мрежа.

Блондинката публикува видео, на което се вижда как упорито тренира във фитнеса и в коментар към него шеговито написа: „От време на време и тренирам…хахаха Приятен ден!”

View this post on Instagram

A post shared by Lora Karadjova (@lora_karadjova)

Явно младата майка и гласовита певица се е жегнала от реакцията на зрителите, които цяла седмица я разпъваха на кръст, че е била пияна.

Никой не е изненадан, че дъщерята на Данчо Караджов демонстрира тренировката си. Тя е от ония изпълнителки, които дори след две раждания показва яка форма. Спокойно могат да й завидят и топ моделите, предават от woman.bg.

Някои по-паметливи помнят, че когато бе бременна не спря с тренировките и в напреднала бременност се поддържаше във форма с полденс.

От Хотнюз забелязаха, че на страницата на „Маскираният певец” във Фейсбук отново се появи видео клип с певицата. След скандалната й изцепка всичките видеа от участията на Перлата бяха веднага премахнати.

Но драгите зрители трудно ще забравят резила на Лора и пишат в социалната мрежа, че видяното от нея на сцената се помни и няма как да се заличи неадекватното й поведение когато си е свалила маската.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар