Лора Караджова показа бебето (Вижте как кръсти новороденото – Снимка)

Лора Караджова показа бебето (Вижте как кръсти новороденото – Снимка)
2 (40%) 1 vote

Лора Караджова е майка за втори път, тя изпитва върховно щастие, че роди момче

Лора Караджова показа новородения си син за първи път. Момченцето проплака в столичната АГ болница „Света София” на 15 май. Младата майка сподели снимка на малкия юнак с феновете си в личния си профил в Инстаграм, ден след като го роди.

На първото фото на бебето се вижда само неговата малка ръчичка, която е стиснала ръката на мама. А кадърът умили социалната мрежа и заваляха само хубави пожелания за новороденото и неговите щастливи родители.

Лора Караджова показа бебето Матео
Снимка: Инстаграм

И ако всички се чудеха до този момент как ще се казва наследника на Лора и Марсел и дали ще носи името на своя прочут дядо Данчо Караджов, в поста на певицата се разкриват подробности.

Бебето се е родило с перфектното тегло за момченце – 3100 г и ще се казва Матео. Кръстено е на баща си и името му започва с буквичката М, предават от show.blitz.bg.

В края на миналата година Лора и половинката й се сгодиха. Любимият й поиска ръката навръх рождения й ден на 3 декември. Тогава Марсел паднал на колене и й предложил брак като й подарил годежен пръстен за десет бона.

Датата на сватбата им все още не е уточнена, но Лора иска да се види в бяла рокля и тържеството ще е луксозно и с много гости.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар