Лора Караджова пияна на кирка, викат полиция да я озаптява (Всичко за цирка)

Лора Караджова пияна на кирка, викат полиция да я озаптява (Всичко за цирка)
5 (100%) 1 vote

Лора Караджова не спира с пиянските си изцепки

Лора Караджова е била усмирена от полиция след пиянски запой

Лора Караджова не спира с пиянските си изцепки. Дъщерята на легендарния Данчо Караджов от Сигнал продължава да се напива до безпаметност, а това често води до невиждани циркове. Както се видя и в „Черешката на тортата“, където Лора предизвика възмущение заради начина, по който обръща чашките.

Наскоро тя е успяла да вбеси и съседите си. Случката се разиграла преди дни в апартамент намиращ се на столичната улица „Граф Игнатиев“. Приповдигнатото настроение на изпълнителката се дължало на алкохола, с който тя се почерпила обилно в компанията на свои приятели, на които била на гости.

Лора Караджова

Снимка: Булмедиа

Емоционалните изблици на миньончето се изразявали най-вече в певчески изяви на пияна глава. Съседите обаче не изтърпяли крясъците и пеенето й и потърсили съдействие от полицията, която се отзовала на минутата. Караджова обаче не била разпозната от униформените и това не й спестило писането на обяснения. „Лора беше без грим, по къси дънкови панталонки и тениска.

Въобще не можеше да предположиш, че е тя. Изглеждаше като 20 годишна“, коментират наши източници, разказали ни за актуалната случка. Въпреки, че се е напила като кирка, сладураната се държала изключително любезно с полицаите. „Не възрази, нито напсува някой от полицаите. Доста прилично се държа“, обясни още информаторът ни, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар