Лора Караджова втрещи с алкохолни изцепки в „Черешката на тортата“ (Вижте как се изложи)

Лора Караджова втрещи с алкохолни изцепки в „Черешката на тортата“ (Вижте как се изложи)
5 (100%) 1 vote

Лора Караджова пресуши цяло шише с ракия

Лора Караджова има сериозни проблеми с чашката

Лора Караджова втрещи с алкохолни изцепки в „Черешката на тортата“. Щерката на Данчо Караджов показа, че неслучайно се говори, че има слабост към чашката. А под въздействието на алкохола, става меко казано агресивна и невъздържана.

По време на цялото шоу миналата седмица тя направи впечатление на зрителите, че доста честичко надига чашата си.

Върхът беше гостуването в дома на Васил Гюров.

Заради студа в лятната кухня, в която ги покани той, всички пийнаха ракийка, но Лора успя да пресуши бутилката. Тя употребяваше ракия дори с десерта-бисквитена торта с ябълки. Алкохолните пари й изиграха лоша шега и тя започна да се заяжда доста остро с актьора Даниел Ангелов. За разлика от нея Сантра, която също опита от ракията, се държеше далеч по-прилично. Лора обаче наруши добрия тон на масата и изнерви не само Ангелов, но и миската Маги Вълчанова.

Лора Караджова Черешката на тортатаСъс сигурност алкохолът е една от причините за края на връзката на дъщерята на Данчо Караджов. Тя не дискутира проблема си, но пък нападна бащата на детето си. „Просто той е много тежък характер“, заяви Лора Караджова, която преди няколко месеца се раздели с приятеля си Валентин, който е баща на дъщеря й. Двамата не живеят под един покрив, но все пак прекарват време заедно с дъщеря им Алиса.

„Решихме да се разделим най-вече заради детето. Не искахме да го травмираме. Раздялата ни в Валентин беше най-правилното решение. Виждаме се често, но не живеем заедно“, призна щерката на Данчо Караджов пред „България днес“.

Детето на Лора живее с майка си, а част от грижите за малката Алиса се поемат от бабата и дядото, когато певицата е на участие, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар