Лоените джуки на Мария скараха Венета и Вихра

Гласувайте за статията

Вихра избухна срещу Венета Райкова във Фейсбук в защита на фолк дивата Мария, нарече водещата прасе

Мария - Вихра - Венета

Чифт лоени джуки, една тлъста банкова сметка и свински истории станаха повод за поредната медийна война

Чифт лоени джуки, една тлъста банкова сметка и свински истории станаха повод за поредната медийна война. Този път участниците са Венета Райкова, Вихра и певицата Мария. Заради рубриката на „Горещо“ „Възход и попадение“, в която водещата оплю Мара Отварачката, Вихра избухна в защита на певицата във Фейсбук. И стана война.

Всъщност всичко започна от новогодишното издание на „Горещо“ с наградите за „Мъж на годината“. На него трябваше да присъства и Мария, но певицата върза тенекия на Венета, с което разгневи водещата, писа HotArena.net, цитирайки „България Днес“.

Райкова побърза да вкара доскорошната си близка приятелка в кафяво-жълтата си рубрика „Възход и попадение“, като нарече Мария „златотърсачка с лоени джуки“. Водещата не пропусна да захапе и „сексапила“ на възпълничкия Християн Гущеров, когото Мария забелязала само благодарение на банковата му сметка.

„Венета е като прасе – само хвърля кал срещу хората“, избухна пък Вихра във Фейсбук. Бившата отчаяна съпруга, която преди месец също бе герой на жълтата рубрика, защити Мария и нападна Венета. Вихра намекна, че Райкова не е толкова вярна съпруга на Тишо и освен с прасе, я сравни и със змия.

Венета не отговори на нападките на отчаяната съпруга, а Мария също си замълча. Но ръкавицата е хвърлена.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Лоените джуки на Мария скараха Венета и Вихра”

  1. katerina

    ян. 17. 2013

    един път и Вихра да е права за нещо…

    Reply to this comment

Добавете коментар