Опа! Какво носи под поличката си Лияна?

Фолк певицата скандализира на участие

Фолк певицата Лияна тотално се увлече. Горещата брюнетка, която обожава да провокира по участия, този път направо прекали. Изпълнителката се появи в ултра къса рокличка на участие, под която ясно се виждаше, че не носи бельо.

Лияна лъсна на участие
Лияна лъсна на участие

Провокацията на певицата, както винаги проработи и феновете й съвсем забравиха да я слушат, приковали поглед в една точка. Повечето от тях бяха толкова заети да търсят отговор на въпроса какво се крие под роклята на певицата и къде си е забравила бельото, че не обърнаха никакво внимание на изпълненията на Лияна. На самата изпълнителка обаче не й пукаше от любопитните погледи и виеше стройна снага на сцената. И не обръщаше внимание на факта, че мнозина се опитваха да надзърнат под полата й, пишат от hotarena.net

Певицата съвсем се разпусна
Певицата съвсем се разпусна

В крайна сметка присъстващите не успяха да разберат носи ли бельо Лияна или не. А самата певица  реши да се прави на скромна и отказа да коментира въпроса.

Всъщност, прави впечатление обаче, че в последно време Лияна съвсем не се държи като щастлива годеница. Изпълнителката все по-често се появява по участия оскъдно облечена и без задръжки се натиска с феновете си. Въпреки това не спира да се хвали колко щастлива е и колко обича годеника си Махмуд. Интересно, как наркобосът търпи поведението на половинката си по участия и как приема факта, че годеницата му флиртува с непознати като отвързана?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.