Лияна: Всичко се връща

Фолк певицата бясна, че трият клиповете й от музикален портал

Фолк певицата Лияна се разсърди. Брюнетката е направо бясна, че трият клиповете й непрекъснато. По думите на изпълнителката, творческите й изяви очевидно пречат на някой. А повод за цупенето й е фактът, че новото й парче мистериозно изчезнало от музикалната класация на известен наш видео портал.

Лияна се разсърди
Лияна се разсърди

„В България всеки гледа да направи лошо на другия, но всичко се връща.“, написа сърдита Лияна, на страницата си в социалната мрежа. Според певицата се води анти кампания срещу нея и творчеството й.

„Точно преди да се изкачи на първо място видеото бе свалено по-рано днес. Явно моето творчество пречи на някой…“, недоволства Лияна. Форумци обаче се майтапят, че парчето е свалено, тъй като фолкаджийката просто не може да пее. „Радост за окото, но и мъка за слуха е Лияна“, шегуват се зевзеци.

В последно време чалга звездите у нас масово се оплакват, че спъват творческите им изяви по всякакъв начин. А форумци от своя страна коментират, че им е писнало да ги заливат от всякъде с парчета на комерсиалния жанр. „Аман от кръчмарски текстове и кючеци“, недоволстват интернет потребители и отправят призив чалга звездите да започнат да правят по-сериозна музика. „Научете се да пеете, а не само да грачите“, възмущават се те.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.