Лъжа? На Лияна джуките били натурални (Виж СНИМКИ и сравни)

Фолкпевицата останала втрещена от твърденията, че си е напомпала устните

 

Лияна определи като пълни измишльотини писаниците в родните медии, че е надула джуките си по изкуствен начин.

Тя силно се възмутила пред изданието HotArena и дори пратила доказателствен материал. Снимките трябва да ни убедят, че брюнетката е съвсем естествена и няма грам корекция.

Лияна се кълне, че е естествена
Лияна се кълне, че е естествена

Сами може да видите до колко това е истина. Дали да й вярваме на думите? И защо да го правим, след като от кадрите пак е видно, че тук някой е пипал с професионални ръчички?!

Тук нещата се виждат, въпреки твърденията
Тук нещата се виждат, въпреки твърденията

Мнозина, които вече ги видяха, мислят точно по този начин. „Няма да ни убеди, защо въобще се хаби?!”, „Жалко е, че се похаби това момиче, толкова е красива иначе…” – глас народен, как да си затвориш очите и ушите за него.

Въпреки, че изпълнителката се представя за така силно ядосана, че да се втурне да ни втълпява „истината”, каквато и да е тя, май по-скоро си заби автогол. От скорошното й участие няма как да се скрие очебийното, а с издайническото фото в близък план, което сама предоставя – още повече.

Е, с твърденията на Лияна, че „няма силикон в устата” можем и да се съгласим, защото има други редица начини, които уголемяват формите, а специалистите в пластичните корекции отлично са запознати с тях.

Вие как смятате – тези нежни устни дар от природата ли са или…?

С тази снимка Лияна иска да докаже, че няма силикон в устните
С тази снимка Лияна иска да докаже, че няма силикон в устните

1 коментар
  1. Maraq казва

    Lujaa ; Tq samata si prizna w edno interwiu che ima silikon w ustnite i sujalqwa za twa stiga ste izmislqli samo ! >> ;]]]]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.