Лицето на Антония Петрова се разкапва от пластики! (Миската смесица между Майкъл Джексън и Франкенщайн – Снимки)

Лицето на Антония Петрова буквално се разкапва от пластики, видя Kliuki.net.

Миската никога не се е славела с естествена хубост, но поне когато се окичи с короната на Мис България притежаваше някакво естествено излъчване. След това обаче тя залитна сериозно по пластичните операции, мислейки, че така ще тушира гаврите на хората, които я нарекоха Мис Крокодил.

Вместо да изпише вежди обаче, избоде очи, както се казва. Освен, че не стана по-красива, Петрова взе съвсем да плаши с вида си.

антония петрова пластики
Снимки: Инстаграм

Тя е лягала под ножа, за да изпили и вирне носа си, за да оформи скулите си, за да уголеми джуките си, за да оформи брадичка… И това е само по лицето, огромният й силиконов бюст не влиза в сметката. Отблизо обаче комбинацията от всички тези пластики е меко казано плашеща.

Носът на Тоца е неествествено вирнат и чип и изобщо не хармонира на огромните й скули. Да не говорим, че изглежда като залепен за лицето й, а кожата около него сякаш е опъната доста болезнено. Джуките й стърчат грозно подути напред, а за капак идва и брадичката, издадена и странно заострена.

Снимки: Инстаграм

За капак, под всичко това се забелязва увиснала двойна гуша. Очевидно Петрова смята, че е успяла да докара профил като на Нефертити, защото си го снима с голяма гордост. Според феновете обаче е по-скоро някаква кофти смесица между Майкъл Джексън и Франкенщайн.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.