Линет от „Отчаяни съпруги“ влиза в затвора заради подкупи (Още за скандала с Фелисити Хъфман)

Линет от „Отчаяни съпруги“ влиза в затвора заради подкупи (Още за скандала с Фелисити Хъфман)
3 (60%) 1 vote

Звезда от „Отчаяни съпруги“ влиза в затвора, арестуваха Фелисити Хъфман

Фелисити Хъфман, която нашумя с ролята на Линет в „Отчаяни съпруги“, влиза в затвора. Звездата от поредицата изненадващо бе обвинена в даване на подкуп, за да може дъщеря й да постъпи в един от най-престижните университети в страната. И така да продължи образованието си там.

Актрисата не успя да сключи сделка с прокурора. И сега ще й се наложи да лежи между 10 и 4 месеца в затвора. Тя би могла да получи до 20 години за дадения подкуп. Но според адвокатите й, 10-месечния престой вероятно ще бъде най-тежката санкция, която ще й се наложи да изтърпи.

Неясна остава съдбата на другата актриса — Лори Лоулин, чийто съпруг също бе задържан и арестуван по обвинение в даване на подкуп. Сумата, която те са платили е в десет пъти по-голям размер, но се предполага, че тв водещата ще сключи договор с прокурорите, пише „Дейли Мейл“.

Фелисити Хъфман обаче се призна за виновна и по тази причина наказанието й бе смекчено. Звездата от „Отчаяни съпруги“ бе заплашена от 20 години затвор и минимум 3 години строг тъмничен режим, без право на освобождаване, както и на глоба от 250 000 долара.

В крайна сметка адвокатите на актрисата я посъветваха да се признае за виновна. Заради което може да лежи между 4 и 10 месеца, или дори по-малко. Съдът все още не се е разпоредил, а се очаква звездата да се отърве и с условна присъда.

Фелисити Хъфман влиза в затвора сн. Уикипедия

Фелисити Хъфман влиза в затвора сн. Уикипедия

Хъфман е част от листата от 50 известни личности, които са давали подкупи, за да уредят децата им да учат в Бръшляновата лига. Влизането в най-престижните учебни заведения в САЩ е мечта за всички родители. Но за съжаление единици успяват да уредят наследниците си там. Фелисити се извини публично и заяви, че дъщеря й дори не е подозирала за нейните действия. Тя призна, че поема пълна отговорност за действията си. И се надява да получи прошка от обществото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар