ЛЪСНАХА! Виж пластичните операции на Лили от „Биг Брадър“

Гласувайте за статията

Брадърката с маса корекции след участието си в първия сезон на шоуто

С куп корекции след първото си участие в „Биг Брадър“ може да се похвали брадърката Лили. Атрактивната брюнетка сподели, че е ремонтирала само бюста си, но както се оказа има и други подобрения.

Лили преди и сега

Лили преди и сега

Видимо по-слаба и елегантна е днес Лили. Бившата фризьорка, която на една от по-старите си снимки напомня на Ивана, всъщност сериозно се е ремонтирала, преди да влезе във формата.

Моделката си е направила доста корекции

Фризьорката си е направила доста корекции

По-тънък и по-прав нос, оформени скули и корекция на устните–днес Лили определено изглежда по-различно, в сравнение с преди. Личи си, че фризьорката е претърпяла доста трансформации, за да стигне до тук. Но подобно на повечето жени не иска да си признае, че се подлагала на пластични корекции.

Днес брадърката изглежда видимо разхубавена

Днес брадърката изглежда видимо разхубавена

Че Лили е лягала под ножа стана ясно още щом влезе в Къщата. На всички им направи впечатление, че суетната хубавица вече доста се е променила.

Освен всичко останало, пловдивчанката е зарязала перманентния грим и разчита на далеч по-сигурната пластична хирургия. Благодарение на която се радва на куп нови придобивки.

Но въпреки всичките си корекции красавицата не успя да впечатли особено мъжете, а Боби в прав текст й заяви, че колкото и да се гримира няма да впечатли никой.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ЛЪСНАХА! Виж пластичните операции на Лили от „Биг Брадър“”

  1. Branimira Rangelova

    Дек. 09. 2012

    Mng si e hubavka

    Reply to this comment

Добавете коментар