ШОК! Вижте какво иска Лили от Биг Брадър

Гласувайте за статията

Силиконката се обяви в подкрепа на бизнеса с женска плът, форумци изумени

Брадърката Лили предизвика истински скандал в Къщата. Силиконовата красавица изненадващо заяви, че бизнеса с леки жени трябва да се легализира. Коментарите на силиконката предизвика сериозен отзвук в Къщата, но извън нея се разрази истинска буря. Изказванията на спряганата за мутреса брюнетка, възмутиха окончателно зрителите.

Лили се обяви "ЗА" търговията с жени

Лили се обяви „ЗА“ търговията с жени

Много от тях заявиха, че подобни изказвания от нейна страна са направо обидни. И тя ще е първата, която ще излети от Къщата още тази вечер. Други откровено я съжалиха. А трети направиха доста грозни коментари относно професията, която тя самата лично упражнява. И намекнаха, че точно заради това тя подкрепя легализирането на бизнеса с женска плът.

Имаше и такива, според които брюнетката просто не е достатъчно интелигентна, за да прозре сериозността на проблема. „Хубава е жената, но глуповата и безхарактерна…Жалко!“, „Самовлюбена кокетка и мутреса!“, „Поредната кифла“, коментират форумци по неин адрес. Че брадърката се откроява най-вече с хубост се вижда, но някои от изказванията й са повече от неразумни и непремерени.

Самата Лили обаче изглежда не смята, че има нещо срамно жена да продава тялото си за пари. Тя самата заяви, че този бизнес задължително трябва да се легализира. Но мотивите си за това свое желание така и не пожела да сподели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар