МЕТНАХА НИ! Лили и Боби в Къщата са женени!?

Гласувайте за статията

Брадърите Лили и Борислав са заподозрени, че кроят хитър номер на зрителите

 

Зрителите са в паника! Феновете на „Биг Брадър” заподозряха Лиляна и Борислав в коварен заговор с продуцентите. Снимките на двамата като младоженци обикалят интернет и озадачават всички.

Боби и Лиляна като младоженци

Боби и Лиляна като младоженци

Двойката уж са разделени, дори силиконката се кълне, че Боби отдавна е в миналото й, а общите им фотоси на влюбени, които са се врекли във вечна вярност висят във виртуалното пространство, писа mamita-bg.com. „Дали пък нямат тайна мисия?! Пак се опитват да ни метнат!”, злословят мнителни потребители.

Хубава двойка

Хубава двойка

Пловдивчанката и ръгбистът са пременени като за най-вълнуващия ден в живота, а хората са потресени в очакване на поредната врътка в реалитито. Мнозина още пазят спомен как Елена и Миро се правеха на непознати, а всъщност се оказаха семейство. И сега ли ще стане така? По всяка вероятност, не, поне не и точно с Лили и Боби, които наистина са скъсали, въпреки че вътре в Къщата между тях прехвърчат искри и заядливи подмятания.

Истината е, че всичко това е част от техен ангажимент като манекени. Красавците са позирали по ревюта все едно току-що са минали под венчило, но това реално не се е случвало, а и няма шанс да стане. Съквартирантите са заснели фотосесия за известна колекция, изглеждат щастливи и много интимни, но само като на филм, нищо повече.

Подхождаха си, но това е вече минало!

Подхождаха си, но това е вече минало!

Тяхната връзка не просъществува във времето, а и двамата не са правили планове да вдигат сватба. Поне засега всички пред екрана могат да са спокойни, че тъкмо тук няма да изскочи „зайче“ и не се готви нищо пъклено, за което не сме в течение.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “МЕТНАХА НИ! Лили и Боби в Къщата са женени!?”

  1. Desislava Hristova

    Дек. 02. 2012

    xaresba mi

    Reply to this comment

Добавете коментар