Лили Иванова отряза Деси Банова и Плевнелиев за сватбата им (Вижте каква сума отказа)

Гласувайте за статията

Лили Иванова попари мераците на Деси Банова и Плевнелиев да пее на сватбата им, естрадната икона отказа 50 бона хонорар

Деси Банова, която е в трескава подготовка за лятната си сватба била с попарени мераци Лили Иванова да пее на венчавката й с Росен Плевнелиев.

Близки до ВИП-двойката разкриват, че примата отказала примамливото предложение и изтръгнала в зародиш опита на синоптичката да я наеме като гост-изпълнител на сватбеното тържество.

Снимка: hotarena.net

Годеницата на експрезидента изтъкнала пред обичаната изпълнителка, че тя е любимка на цялото й семейство и най-голямата й мечта е да я види на най-важния ден в живота си. Бъдещата госпожа Плевнелива била готова да изпълни всичките изисквания на Лили.

Щяло да има специална сцена, каквито са претенциите на естрадната звезда. Добавила и ,че парите не са никакъв проблем. Макар, че до уточняване на хонорар изобщо не се стигнало. А известен факт е, че Лили не си отваря устата на сватби за по-малко от 50 хиляди.

Само, че легендарната певица категорично изтъкнала пред амбициозната блондинка, че никак не й се пътува зад граница и отхвърлила деликатно поканата, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

От екипа на кубратската примадона коментират отказа й и издават, че тя не можела да трае Росен Плевнелиев.  Смятала го за голям досадник и дори го наричала мухльо. Сега й се паднало да му отмъсти, че той единствен от всичките досегашни държавни глави не я поздравявал за рождени и имени дни. Никога не бил изказвал уважението си към голямата българска звезда нито с телеграма, нито с букет цветя.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар