Лили Иванова стана майка! Завеща богатството си на детето!

Гласувайте за статията

Лили Иванова осинови момиченце и му дари всичко! Вижте кое дете осинови тя!

Певицата Лили Иванова отново изненада фенове и цяла България с благородната си постъпка. Та осинови дете и му завеща всичко.

Лили Иванова стана майка на момиченце и му дари цялото си богатство!

Ето подробности.

Лили,  до сега имала за любимец внукът на сестра си,  Иван. Той е син на по-голямата племенница на певицата. Преди осиновяването повечето от парите и имотите на Лили били завещани на него,  като имало и по нещичко за сестрата на певицата – Магда и дори  за кучето на примата –  Мартин Карбовски.

Но откакто се родило детето на по-малката дъщеря на Магда,  певицата пощуряла по него и решила да го осинови.

Родителите на драго сърце и без никакъв срам се разделили с правата върху детето и го отстъпили за осиновяване на Лили.

И така Лили Иванова стана майка и има вече законна дъщеря и наследница. Това е малката Йоана.

На нея певицата оставила всичкото си богатство, което е около 10 милиона лева и още доста пари по сметки във валута. Освен това Лили притежава супер скъпи произведения на изкуството, три огромни мезонета в центъра на София и два мезонета на морето. Това явно била апетитната хапка, която накарала алчните родители да се откажат от детето си и така дали бъдеще на Йоана, но детронирали Иван и сестрата на Лили от наследството.

На певицата изобщо не и пукало какви драми се разиграват в нейното семейство, за нея важна била само малката Йоана, от която тя била като обсебена.

Лили още повече се настройвала, защото и двете били родени на една и съща дата и певицата била твърдо убедена, че съдбата ие изпратила момиченцето, което считала за астрална близначка.

Примата била толкова вманиачена по детето, че дори започнала да му приписва прилики със себе си и твърдяла, чи то е наследило нейният глас!

С новото си завещание, Лили оставя всичко на дъщеричката си Йоана. Заделила  е само едно малко дарение на Самоковския женски метох. Всички станали – сестра й, голямата й племенница и детето й, Иван са обезнаследени.

Без нищо е останало дори и кучето на Лили, чието име е Мартин Карбовски.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Лили Иванова стана майка! Завеща богатството си на детето!”

 1. Асен

  юни 30. 2012

  Егоистична баба.

  Reply to this comment
 2. Stoianka Kurteva

  юни 30. 2012

  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВЕТЕ!

  Reply to this comment
 3. марков часовник

  юли 01. 2012

  Браво на Лили, в крайна сметка все някои трябва да ги харчи тия пари. Ама някога ще настане война и съдебни битки за това имане… гаранция 🙂

  Reply to this comment
 4. браво на лилито.

  Reply to this comment

Добавете коментар