Вижте Лили Иванова без грим (ФОТО)

Гласувайте за статията

Естрадната прима се показа без грим

Случи се най-невероятното! Лили Иванова се показа без грим. Естрадната прима, която е пословична със суетата си, за първи път позира за снимка без макиаж. На страницата си в социалната мрежа Лили публикува своя снимка, на която е почти без грим.

Лили Иванова се показа без грим

Лили Иванова се показа без грим

Единствено с гланц за устни певицата най-после позволи да я щракнат отблизо натурална. Истинска рядкост е Лили да се съгласи да я снимат, отблизо при това.

Певицата се е снимала за спомен с цигуларя Васко Василев. Говори се, че двамата обсъждат в момента нов съвместен проект. Не е тайна, че певицата има планове да изнесе концерт в Ковънт Гардън. И за целта работи усилено по тази си идея.

Двамата бяха щракнати по време на обяд, като Лили дори позволи да я снимат без грим. Не можем да не си признаем – за годините си естрадната прима изглежда направо изумително. И почти няма бръчки.

Дали Лили е пипнала снимката с фотошоп или подобно на повечето звезди и тя прикрива бръчки с ботокс не е ясно. Но за възрастта си певицата изглежда направо изумително и може да се похвали, че е свалила поне 20 години надолу.

„Тази жена е вечна!“, възхищават се фенове на естрадната прима. Певицата наистина е за завиждане – изглежда възхитително въпреки годините си.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Вижте Лили Иванова без грим (ФОТО)”

  1. Cveti Valerieva

    ян. 16. 2013

    razbira se , 4e si e pravila korekcii , 4e kak na neinata vuzdrast s takova lice….

    Reply to this comment

Добавете коментар