ОПОЗОРЕНА! Клип спъна Лили към финала на Биг Брадър

Гласувайте за статията

Палавата Лиляна го раздава скромно засега, но всички помнят нейните палави сцени

 

Разкрепостено видео с отраканата брадърка Лиляна плъзна в мрежата и не дава мира на феновете на шоуто.

Лили скандализира мрежата

Лили скандализира мрежата

Пловдивчанката в момента го играе скромно, че и се перчи като домакиня в Къщата, но явно някой не е забравил за нейните горещи фотосесии и лентата, която разкрива колко отдадена може да е тя в леглото, писа mister.bg.

Срамните кадри плъзнаха тези дни като лавина, защото интересът към брюнетката расте с всеки изминал ден. Присъствието й в реалити продукцията определено е атрактивно, а мнозина се надяват тя да се отпусне съвсем в ефир и да покаже на какво е способна. В палавият клип я виждаме в съвсем друга светлина, а мъжката част от зрителите копнеят тя окончателно да свали маските и задръжките и да запали аудиторията, както само тя си знае.

Сцените с нея й отрязаха шансовете за наградата?!

От както Лили си сложи силикон, тя е още по-атрактивна в очите на ценителите на обемни форми, нищо, че има и такива, които я хулят за трансформацията.

Сцените тези дни буквално взривиха виртуалното пространство, но навсякъде, където се появиха, по-късно бяха свалени. Разбрахме, че половинката на секси участничката в „Биг Брадър” не било особено доволен от случващото се и правел всичко възможно тези кадри да не стават достояние на цяла България, нито пък сега да се превръщат в актуални, а просто да си останат в миналото. Той е силно притеснен от коментарите по неин адрес и възмущението, което настана, след като всички станаха свидетели на изцепката й. Масово във форумите се говори, че Лиляна не трябва да спечели и ако това стане, би било голям резил.

Гаджето й също е бесен, че цяла България видя прелестите й

Гаджето й също е бесен, че цяла България видя прелестите й

Красавицата има своите поддръжници, но и те са на мнение, че трябва да се спре с тази тенденция момичета като нея да стават известни само с голите си чупки в списания за кавалери и да разчитат тази евтина слава да им носи облаги. „Нека получи наградата някой, който наистина го заслужава и може да е пример за младите!”, пишат погнусени от гледката консервативни родители.

ВИЖ СКАНДАЛНОТО ВИДЕО ТУК (след 5 мин.)!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар