Лили Ангелова помъкна бебето по плажовете (Вижте как нехае за здравето му)

Лили Ангелова помъкна бебето по плажовете (Вижте как нехае за здравето му)
4 (80%) 1 vote

Лили Ангелова помъкна бебето по тузарски почивки, младата майка нехае за здравето на пеленачето

Лили Ангелова от нетърпение да развее голо тяло по морските плажове замъкна и бебето в Гърция. Дни след като му спретна приказно парти за погача тя не издържа и вече е по островите на южната ни съседка.

Снимка: Фейсбук

Лили Клюкарката както е по известна на аудиторията се снима с мъничето на плажа. Но така рискува здравето на чедото си. Не е прието такова малко дете, което е няма още два месеца да се излага на силното слънце пък макар и под плажен чадър.

Снимка: Фейсбук

Говори се, за бебето на красавицата се грижат професионални бавачки. Наети от бащата на момченцето богатия ресторантьор Станислав Костов. Когато младата майка не е с новороденото тя използва времето да се покаже на своите почитатели, че вече е в отлична форма.

Веднага след раждането тя хукна по разкрасителни процедури, но все още има какво да се желае. Брюнетката демонстрира огромния си бюст по оскъден бански. От снимките, които пуска в мрежата става ясно, че бедрата й са доста мощни и се виждат следи от целулит.

Снимка: Фейсбук

Тя се подложи на антицелулитни процедури. Но явно, че трябва още да се потруди по тялото си., категорични са нейните почитатели. Които все пак я съветват да не води малкия Марти на плажа, че лекарите не го препоръчват. А да си го гледа вкъщи защото в първите месеци малкото има най-голяма нужда от нея. А като отрасне тогава да се занимава с красотата си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Лили Ангелова помъкна бебето по плажовете (Вижте как нехае за здравето му)”

 1. Надя Делчева

  авг. 12. 2018

  Напишете вашия коментар тук…

  Reply to this comment
 2. Надя Делчева

  авг. 12. 2018

  Като млада майка изглежда прекрасно! Не давай съвет ако не ти го поискат.Лили знае кое е най-добро за собсвеното си дете.

  Reply to this comment
  • Елена

   авг. 25. 2018

   На 36 години не е млада майка, а закъсняла първескиня. При това безотговорна!
   Бебета и деца до 2-годишна възраст не трябва да се водят на плаж. По този въпрос няма спор в педиатричната общност.

   Reply to this comment

Добавете коментар