Лидка Скалата спретна на Алисия два купона за ЧРД (Нови снимки от празники)

Гласувайте за статията

Алисия и Лидка Скалата  са неразделни, майката на Бирмата организира две партита за РД на кандидат-булката

Алисия празнува не с един, а два купона рождения си ден. Певицата чукна 33 лета. А Лидия Станоева, с която вече са дупе и гащи организира тържествата.

Алисия и Лидка Скалата

Майката на Бирмата толкова била очарована от бъдещата си снаха, че давала мило и драго синът й да се обвърже с такава стойностна жена като Алисия. Затова свекървата не се отделяла от Алисия. Направила всичко каквото й е по силите да се чувства щастлива на личния си празник.

Първият купон  се състоял по обяд. Като сред поканените да поздравят певицата били нейни колеги и други лица от родния шоубизнес. Присъствал и Валери-младши синът на Алисия от Валери Божинов, предават от електронното издание hotarena.net.

Вечерта се състояло второто парти на певицата. Като в елитно столично заведение били поканени само близки приятели. А Алисия била с любимия си.  И както се досещате всичко  било изпипано до последния детайл под критичния поглед на известната бизнесдама Лидия Станоева. Която също отишла и на втория купон да се весели заедно с сина си и снахата.От известно време двете Алисия и Лидка демонстрират изключителна привързаност една към друга. Станоева  поздрави примата на „Ара мюзик” за рождения й ден в инстаграм. Като даже й се обясни в любов. Не липсваха прегръдки и целувки между двете жени. Които определено много си допадат.

Лидка Скалата написа „Най-милото създание-обичам те“. Алисия побърза да й отговори, че чувставата им са взаимни. А майката на Бирмата й направи комплимент, че е най-вдъхновяващата и силна жена, която познава.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар