Лидка Скалата принуди Златка Райкова да се извини на Алисия (Как ги сдобри?)

Гласувайте за статията

Лидка Скалата е истинската причина Алисия и Златка Райкова да се помирят.

Както стана ясно наскоро, дългогодишните врагове Алисия и Златка Райкова вече го играят първи приятелки. Двете бяха замразили отношенията си след скандално интервю с „Горещо“. Там плеймейтката нарече певицата „сотаджийка“, защото била на повикване. Ако с основата на скандала може да се постави Валери Божинов, то в центъра на сдобряването е Лидка Скалата!
Кандидат-свекървата на Алисия се е заела с нелеката задача да сдоби две от най-добрите си приятелки. Станоева си е дружка със Златка Райкова, но покрай любимата на сина си леко се отдръпнала от нея. Никак не й се нравело как тя се е отнесла към бъдещата майка на внуците й. Затова Лидия не веднъж заявила на Злати, че е време да се извини на певицата и да постигнат мир.
Райкова първоначално се дърпала и не искала да се занимава с Алисия. Но, както знаем, Лидка Скалата е жена на място и винаги постига целите си. Затова тропнала с крак на Райкова й и поставила ултиматум – или да се извини на любимата на Бирмата, или ще прекратят всякакви отношения. Така от няма накъде плеймейтката поискала прошка от жената, която нарече с толкова грози думи!
„Много съжалявам за това. Беше глупаво. Извиних й се лично“, разкаяла се Райкова. Това се случило по време на обща среща, която Лидка Скалата организирала. На нея двете изчистили недоразуменията помежду си и заровили томахавката. Алисия, обаче, продължава да обяснява, че са се събрали покрай общите си гримьор и фризьор. Вероятно не иска да говори за любимата си свекърва, въпреки че всички знаят колко са си близки, пише hotarena.net.
Лидка Скалата помири Алисия и Златка

Лидка Скалата помири Алисия и Златка

Сега Алисия и Златка Райкова са все по-подозрително близки. Певицата дори стана рекламно лице на новата колекция на плеймейтката, подвизаваща се предимно като дизайнерка напоследък. А Лидка Скалата е повече от доволна от себе си. Сега й остава и да ожени любимката си със сина си Жоро и всички да заживеят щастливо!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Лидка Скалата принуди Златка Райкова да се извини на Алисия (Как ги сдобри?)”

  1. haha

    окт. 14. 2017

    mn ste prosti be, izgledaite epizoda pak.alisiq nare4e zlatka sotadjiika, a ne obratnoto kakto pi6ete 😀 provqrqvaite

    Reply to this comment

Добавете коментар