Лидка Скалата показа приказния си дом (Вижте в какъв палат се шири – Снимки)

Гласувайте за статията

Лидка Скалата отвори вратите на дома си дни преди Коледа.

Майката на известния роден плейбой Жоро Бирмата Лидка Скалата е не по-популярна от него в светските среди. Атлетичната и винаги усмихната дама не отстъпва по нищо на доста по-младата си снаха Алисия. А сега успя да се отличи на фона на другите ВИП дами и с коледната украса, с която е пременила дома си.

Станоева публикува две клипчета в Инстаграм, на които демонстрира чудесата, които е сътворила в луксозния си палат. Разбира се, голямата и стилно украсена елха е първото, което се набива на очи. Решена в златно и червена, тя обра точките в социалната мрежа и похвалите към майсторката й не закъсняха.

Коледният дух сериозно се е настанил в дома на майката на Бирмата. А всеки един детайл е премислен и с точно определено място. Личи си, че Лидката Скалата притежава чувство за стил не само по отношение на облеклото си. Домът й също е доста стилен и в никакъв случай кичозен. Преобладават неутралните тонове и чувството за уют.

А любимото място на майката на Бирмата е кът с мека мебел пред телевизор. Под него пък се намира колекция от марков алкохол, която определено си е за завиждане. Съдейки по бохемския начин на живот на Лидка Скалата, вероятно доста често посреща в дома си гости, които черпи с отлежалите уискита.

Лидка Скалата се шири като царица

Лидка Скалата се шири като царица

Станоева не веднъж е публикувала кадри от приятелски сбирки в дома й. Сред най-редовните й гости са Алисия, Златка Райкова, Ивайло Колев и Цецо Андреев. Но безспорно Лидка Скалата е най-щастлива, когато синът й Жоро и любимата му Ася посещават дома й. Тя няма сериозен мъж до себе си, но да живее сама определено не й е никакъв проблем, дори напротив!

Публикация, споделена от Lidia Stanoeva – skalata (@lidiastanoeva_skalata) на

Публикация, споделена от Lidia Stanoeva – skalata (@lidiastanoeva_skalata) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Лидка Скалата показа приказния си дом (Вижте в какъв палат се шири – Снимки)”

  1. смех на кутийки

    Дек. 08. 2017

    А кой ще й закачи увисналите пердета. Украсена мизерия виждам, ахаха. На най- обикновен дом, тип панелка.

    Reply to this comment

Добавете коментар