Лидка Скалата брои 4 бона за колие за Алисия (Вижте жеста й)

Гласувайте за статията

Лидка Скалата не се скъпи за гаджето на сина си

Лидка Скалата не крие, че обожава Алисия

Лидка Скалата се бръкна сериозно за подарък за Алисия. При това без никакъв повод. Майката на Жоро Бирмата не крие, че обожава гаджето на сина си и се старае да го демонстрира при всеки възможен случай.

Отношенията им са толкова близки, че неотдавна Алисия се изказала къде на шега, къде на сериозно, че един ден може да се раздели с Бирмата, но с Лидка-Скалата – не. Доказателство за добрите отношения между двете е ударният следобеден шопинг, на който дамите се отдадоха през изминалата седмица в голям търговски комплекс в столицата.

Бъдещите снаха и свекърва се държаха ала майка и дъщеря, дори понякога се хващаха непринудено за ръце. Дамите обиколиха магазините за обувки, откъдето изпълнителката на „Мой“ се сдоби с два нови чифта чепици, след това разгледаха и последните модели слънчеви очила в богата оптика, но след пробата на няколко модела, нито една от двете се сдоби с цайси. Последната дестинация на жените бе луксозен магазин за бижута, където двете прекараха близо час в пробване на различни обици, гривни и гердани.

Лидка СкалатаИзвестна с афинитета си към скъпите предмети, Алисия си хареса авангардно колие, отрупано с камъни Сваровски на дизайнерката Паолина Крушкина, струващо 2000 евро. На касата двете дами едва не стигнаха до женски бой, когато стана време за плащане. Всяка от двете настояваше да брои парите, но в крайна сметка певицата отстъпи, и ефирното колие увисна на врата й като подарък от майката на приятеля й.

Алисия планувала да се снима с луксозното бижу в новия си клип, а пред приятелки не криела, че й е подарък от бъдещата й свекърва, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар