Лидия Ганева засенчи Крисия (Всичко за победителката в детската Евровизия)

Лидия Ганева засенчи Крисия (Всичко за победителката в детската Евровизия)
3 (60%) 1 vote

Лидия Ганева напълно засенчи Крисия с победата в детската Евровизия

10-годошната Лидия Ганева е новата победителка в детската Евровизия. Малката сладурана ще ни представи на конкурса. Който ще се проведе в Малта през ноември.Лидия 0Лидия 6

Децата чаровници, които участваха в надпреварата изпълниха по две песни. Едната на роден език, другата на английски.

Лидия Ганева успя да завладее сърцата на журито. Красивото малко момиче показа уникални гласови данни. Освен с гласа малката певица очарова с изключителната си харизма. Такова съчетание на талант и излъчване се среща рядко, твърдят музикални корифеи.

Не случайно наричат Лидия детето-чудо на Пловдив. А защо не и детето-чудо на България.

Малката принцеса сподели пред камерата на БНТ, че участието й в детската Евровизия е най-голямата й мечта. До последно се съмнявала, че това ще се случи.

Но журито я оцени и тя съвсем заслужено се класира първа. След нея останаха представителката на Добрич – Димитрина Германова и Преслава Петрова от Търговище. Дори известните деца на Бон-Бон заеха четвъртата позиция.

Детето-чудо спечели точките на журито и на публиката. Известните музикални специалисти й дадоха 60 т., а зрителите 34, 75 т. Очакванията на всички са да представи Бъгария по-добре от Крисия. Която през 2014 година стана втора.

Пред журналиста Георги Любенов Лидия показа невероятната си скромност. Тя призна, че е едно малко нормално дете. И не се чувства голяма звезда. Иска хората да я приемат като едно обикновено момиче, пише bgdnes.bg.

Лидия Ганева е израснала от малка за кулисите на сцената. Нейните родители са свърани с изкуството. Майка й е певица на народни песни. А таткото е танцьор в ансамбъл „Тракия“. Освен любов към музиката и голям талант малката е наследила от фамилията си й обичта към далечните пътувания.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар