Летисия Калдерон: „Есмералда“ ме тласна към дрогата и съсипа детето ми! (Вижте признанията й)

Летисия Калдерон за „Есмералда“, киното, дрогата и синдромът на Даун

Актрисата Летисия Калдерон стана звезда със сериала „Есмералда“. Малцина обаче знаят, че зад усмивката и красивата приказка стои история, колкото мрачна, толкова и жестока.

Летисия Калдерон е добре позната с ролята си на бедната Есмералда. Едва ли обаче красивата актриса е предполагала, че славата може да се окаже толкова лъжовна, опиянението толкова фатално, а събуждането в реалността — така кошмарно.

Неотдавна тя потвърждава, че в периода, когато е играла „Есмералда“, се е борила със зависимостта от кокаина.

От ада на наркотиците, успява да се измъкне едва когато най-добрият й приятел умира в ръцете й от свръхдоза.

„Бяха млада, в началото на кариерата си. Имах много пари и всичко беше на разположение за мен. Славата ме замая, а забранените удоволствия ме привличаха като магнит. Накрая обаче платих най-високата цена за това.

Безразсъдството можеше да ми струва живота“, каза още Есмералда в интервю за мексиканско шоу.

Актрисата жертва любовта заради дрогата, но успява да се измъкне от нея. Тя има два брака, като втория е с адвоката Хуан Колад, на 57 години. От него тя има близнаци Лучано и Карлос.

Когато ражда през 2005 г., тя се оттегля от киното за по-дълго време. Желанието й е да посвети времето си на синовете си и особено на Лучано, който е роден със синдрома на Даун.

„Това е най-щастливия ден за мен. Това е денят на истинската любов. Безкрайно те обичам Лучиано“, пише актрисата в изявление за Световния ден на хората със синдрома на Даун.

Летисия Калдерон проговори за трагедиите в живота си
Летисия Калдерон проговори за трагедиите в живота си

Калдерон не крие, че според нея именно дрогата е повлияла на здравето на сина й. Въпреки това тя се бори за него и посвещава голяма част от времето си на деца с неговите проблеми. Днес актрисата е благодарна на това, че има семейство, което обича. И казва, че грешките от миналото са урок, който винаги ще помни. И ще предаде и на другите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.