Лестер изрита Надежда, натиска се със Сани (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Победителят от последния сезон на предаването смени тризначката

Лестер забрави за тризначката Надежда. Въпреки признанията си, че си пада по нея, македонецът много бързо забрави за блондинката и бе изловен в компанията на Сани Алекса. Двамата бяха хванати да купонясват заедно в столичната дискотека на Коцето.

Лестер смени Надежда със Сани

Лестер смени Надежда със Сани

Двойката почти цяла вечер не се раздели, въпреки че фенките на Лестер не му даваха и миг почивка с молби за снимки и автографи. Въпреки това македонецът се държеше плътно до Сани, която не го изпускаше от очи. А от време на време си разменяха и интимни нежности скрити в тълпата.

Двойката заедно на парти

Двойката заедно на парти

В интервю за „На кафе“ Лестер сподели, че си е допаднал веднага със Сани и двамата станали големи приятели в Къщата и много страдал за нея. Той призна, че няма търпение да се видят след финала и при първия удобен случай се появи с нея на парти. Специално за брадъра на сцената се изяви фолк певицата Емилия, която го поздрави с няколко парчета. Докато Сани Алекса се задоволи да остане сред публиката и да се забавлява само в неговата компания.

Сред гостите бе и македонската манекенка Цеце Орешкова, която пристигна соло на партито. Брадърката цяла вечер бе ухажвана от куп мъже, но в крайна сметка си тръгна сама от купона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар