Черен облак надвисна над ТАЙНИТЕ влюбени в Къщата!

Гласувайте за статията

Ще се съберат ли Лестер и Надежда след шоуто

Тъмен облак е надвиснал над една от двойките в „Биг Брадър“. Докато Цеце и Боби се радват на безоблачна връзка, която вероятно ще консумират веднага след излизането си, то Лестер и Надежда не изглежда да имат същия късмет. Докато бяха затворени между четирите стени двамата сякаш се влюбиха наистина, пишат от kliuki.bg.Но дали това е така и ще има ли хепиенд връзката им.

Лестер се влюби в Надежда

Лестер се влюби в Надежда

Между задушевните разговори, които водеха Надежда призна, че отвън има друг мъж, който я чака. Някак протоколно тя спомена за него, въпреки че очевидно бе привлечена от Никола. Самият македонец не крие, че си е паднал по блондинката и много я харесва. Но дали, след като Надежда си тръгна от Къщата отношенията им ще продължат в същата посока.

Ще има ли хепиенд ?

Ще има ли връзката им хепиенд ?

Въпреки че гаджето на брадърката уж не било ревниво, едва ли близките й отношения с македонеца са били повод за радост за него. Самата Надежда отказа да коментира подробно връзката си с мъжа отвън, но това съвсем не означава, че отношенията им не са сериозни. Поне преди тризначката да влезе в шоуто.

Лестер от друга страна вече няколко пъти даде да се разбере, че би останал в България заради Надежда. След страстните мигове, които споделиха той определено бе силно привлечен от нея. Остава да видим дали тайната им любов, която се зароди в шоуто, ще има хепиенд. Или Лестер ще си тръгне от формата с разбито сърце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар