Горещо! Лестер пак скача на тризначките!

Гласувайте за статията

Страстите в Къщата се нажежават с всяка изминала минута! Влизането на Стоян Дудов се оказа катализатор на плътски тръпки, каквито съквартирантите до момента се правеха, че не усещат!

Тягата на Лестер към тризначките май е споделена!

Шарената компания от млади и здрави мъже и жени, затворени под общ покрив и обречени на многодневно безделие, няма как да не достигне до този момент. Разговорите все по-често се въртят около се*са, сближаването вече не е само словесно. Докато Пацо се вайка за вялата си ерекция – Лестер бодро откровеничи пред тризначките, че е правил стриптийз на частни женски сбирки. Тризначките наперват уши и подхващат интересната тема, като една през друга навиват македончето да им покаже изкуството си.
Вяра е най-настоятелна, отбелязва bliasak.bg. Разгорещената кака навива момчето да се разхвърля артистично, като се тюхка как ще му платят за пърформанса! Дали скоро няма да станем свидетели на подобно изпълнение, кой знае?
Лестър е железен! Той е готов да покаже еротичното си майсторство, но при едно условие: тризначките да му платят в натура. Шегичка! Репликите, подхвърлени на шега и от нямане какво да се прави, в един момент могат да се окажат ключ към интересна връзка! Човек няма нужда от особено богато въображение, за да си представи Лестер с триглавата ламя. При това тягата на македонеца към сестрите вече е демонстрирана и е взаимно!
http://youtu.be/Jg8f2KDmhAI

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар