Плашат Лестер с БОЙ заради българския химн

Гласувайте за статията

Той признава, че много харесва страната ни и дори има желание да запише песен на български

За радост на всички дами, Лестер си няма сериозно гадже.

В Скопие са заплашвали звездата от Биг Брадър с побой, защото по време на участието си изпял химна на България, научи kliuki.ws. Лестер е получил не една, а няколко заплахи, но до физическа разправа не се е стигало. Никола не разбира защо е такова отношението към България, при положение, че народите ни са близки. Той признава, че много харесва страната ни и дори има желание да запише песен на български.

От България е виждал само София и черноморието, където е ходил на почивка. Изобщо не е стъпвал в Благоевград при тризначките, както писаха някои медии. Каза, че имал покана от тях, но не е сигурен, че ще им гостува. Отрича и връзката, която му приписват в Надежда.

За радост на всички дами, Лестер си няма сериозно гадже, макар че се вижда с едно момиче. Според него му е рано да се бракува, а и пътува доста често и просто не му е времето сега за истинска връзка. Харесват му българските момичета, но няма конкретни намерения да задълбочава отношенията си с някоя.

В момента Лестер е студент, но учи просто заради идеята, а не защото иска. Влече го към музиката и се надява скоро да има възможност да се изяви на този фронт.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар