НЕЧУВАНО! Лестер ОБИДИ българките

Гласувайте за статията

„Евтини са“, твърди македонецът

На македонския мачо Лестер май никак не му се остава в Къщата. Брадърът сериозно вбеси зрителките с необмислените си коментари по повод българските жени. На съквартирантите Лестер разказа, че имало доста верни неща в слуховете за евтините българки, които бил слушал. Нещо повече, той самият се убедил от личен опит в това, пишат от bigbrother.bg.

Лестер обиди българките

Лестер обиди българките

Лестер дори разказал „смешна“ история как се срещнал с една девойка на Слънчев бряг. И която се оказала лека жена. Естествено коментарите му предизвикаха и дискусия дали Лестер е прав и леки ли са българските жени от морална гледна точка. Останалите съквартиранти отрекоха това, но той самият твърдеше, че е чувал много подобни коментари за българските жени и дори сам е срещнал такава. Което сериозно възмути голяма част от зрителките.

Из форумите вече се говори, че македонецът си е вкарал жесток автогол, защото подобна обида не се прощава. Досега той бе смятан за фаворит в предаването, но след изказванията му може и да си тръгне от Къщата доста бързо.

„Не заслужава и една стотинка!“, „Трябва да сме луди, за да го изберем!“, „Вън!“, негодуват зрителки. Обидени от изказванията му, много от фенките му са на мнение, че след такъв коментар той вече не им е фаворит.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “НЕЧУВАНО! Лестер ОБИДИ българките”

  1. Kalin Stefanov

    Дек. 21. 2012

    стига сте писали глупости. вие друга работа нямате ли си. кои какво казал и направил си е негова работа а и не е излагал за жените.

    Reply to this comment

Добавете коментар