Лепа Брена пръсна 400 бона за сватбата (Първи снимки от събитието)

Гласувайте за статията

Лепа Брена пръсна 400 бона за сватба на сина си

Лепа Брена пръсна над 400 бона за сватбата на сина си. Певицата и съпругът й Бобан Живойнович организираха пищно тържество за най-големия наследник на бившия тенисист. Събитието събра бившата съпруга на Бобан и Лепа Брена, заедно с родителите на булката — Александра. Щастливите младоженци обаче държаха всичко да държат под свой контрол и внимаваха за всеки елемент.

Сватбата ще се проведе в голяма зала в центъра на Белград, а младоженците са поканили над 900 гости. Близо 400 от тях идват от чужбина и ще бъдат настанени в хотел до сватбената зала, което ще струва над 150 бона на сватбарите. Отделно, костюмите  на младоженците струват над 50 000 евро. Горе-долу 100 000 евро пък ще струват кувертите, предвидени за гостите на събитието.

Над 30 000 струвал и оркестърът, пише сръбският „Блиц“. Събитието е едно от най-важните за светския елит в страната. Сред поканените са най-големите изпълнители, като се шушука, че Лепа Брена е поканила дори Цеца Величкович — нейна дългогодишна съперничка и приятелка за събитието.

Събитието на годината

За Лепа Брена сватбата е особено важна, тъй като Филип не е роден син на певицата. Естрадната звезда има две деца — Стефан и Виктор, които са родени през 90-те години. Филип е син на Бобан от първия му брак, но живее с баща си и певицата след развода. Затова и Брена се старае да бъде много добра мащеха за наследника на мъжа си. И да докаже, че ще бъде също толкова свекърва.

Декорацията на дома и сватбената зала е струвала близо 70 000 евро на семейството. С голяма част от парите се е изръсила певицата. Бъдещата баба не жали средства, за да бъде всичко перфектно. Тя дори украсила дома си, за да се знае, че сватбарите ще минат и от там.

Лепа Брена жени сина си с пищна сватба сн. Instagram

Лепа Брена жени сина си с пищна сватба сн. Instagram

Събитието ще бъде едно от най-големите в Белград, след сватбата на самата Лепа Брена и Бобан през миналия век. Двойката тогава се венча на пищна церемония в хотел „Интерконтинентал“, а събитието бе отразявано из целите Балкани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар