Лепа Брена жени сина си с предбрачен договор (Коя е булката + още подробности за събитието)

Гласувайте за статията

Лепа Брена жени сина си с предбрачен договор

Лепа Брена стяга сватба за сина си и то съвсем скоро. Изпълнителката се кани да венчае първородния си син Филип Живойнович другата седмица, а бъдещата булка е Александра Прийович.

Галасъбитието е другата седмица, като младоженците сами организираха събитието, изпипвайки всички детайли. Интересна подробност е, че те дори подписаха предбрачен договор, който е бил внимателно обсъден от адвокатите им.

„Имайте предвид, че Алекс и Филип се женят по любов и никой от тях не се интересува от материалното състояние на партньора. Двамата обаче обсъдиха въпроса и се съгласиха, че е най-добре да се подпише договор. Това не е странно. И е нещо нормално за всички двойки, не само по света, но и в Сърбия. Двамата лесно постигнаха споразумение“, разкриват от обкръжението на Лепа Брена.

„В договора се посочва движимото и недвижимото имущество на съпрузите, което при развод няма да бъде поделяно. Това означава всичко, което те притежават преди брака си и което след развода остава за тях. Филип се отказа от претенции и към апартамента си в Белград. Също така не иска и колата, която подари на Александра като сватбен подарък“, казва още източник, пожелал анонимност. Но всичко, което е било придобито съвместно по време на брака им, както е определено от закона, ще бъде разделено на половина, при развод.

„Всеки от тях има право да се откаже от своята част в полза на другата страна. Иначе, в рамките на брачното споразумение има точка, според която и двамата имат абсолютно и неотменимо право да използват движимото и недвижимото имущество на партньора, придобито по време на брака.

Лепа Брена жени сина си с предбрачен договор сн. Инстаграм

Лепа Брена жени сина си с предбрачен договор сн. Инстаграм

Младоженците с нетърпение очакват сватбата, която ще бъде на 21 юни в Белград. Лепа Брена е във възторг от снаха си и няма търпение да я види омъжена за сина си. Като за тържеството са разпратени покани до над 900 гости.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар