Лепа Брена вдигна луд купон за внука си (Вижте много снимки от празника)

Гласувайте за статията

Лепа Брена посрещна раждането на внука си с щур купон, певицата събра близки и познати на пищен празник

Лепа Брена отбеляза раждането на първородния си внук с много роднини, приятели и с не по-малко наздравици и веселба. Както и с песни до зори.

След доведения си син Филип, който стана татко на момченце Александър с перфектното тегло 2800 грама най-щастлива бе баба Лепа. Пресният баща се появи на празника с тениска, предават от skopje24.mk.  На която имаше надпис „Животът ти даде всичко”, а певицата написа в личния си профил в Инстаграм: „Добре дошъл. Нека да се обичаме. Щастлива баба.”

Снимка: Инстаграм

Празника бе посетен от много известни личности от сръбския елит сред които певците Драган Коич Кеба и Никола Рович. На купона е била и майката на родилката Борка Михайлович както и родната майка на Филип Живойнович.

Снимка: Инстаграм

В един момент се оказва, че новороденото има три баби, а не две. Според някои сръбски медии майката на Александра Прийович ще остане да живее с младите за да помага в грижите за пеленачето.

Лепа Брена също не бяга от отговорност и обеща с каквото може да се включи в отглеждането на хлапето. За радост новата къща на младото семейство се намира в близост до нейната и тя ще бъде на разположение винаги когато я потърсят.

Вижте още много снимки от партито на Лепа Брена по случай раждането на внука й в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар