Леонардо ди Каприо и гаджето му с публичен скандал на плажа (Вижте как се дракат – Папарашки кадри)

Леонардо ди Каприо и гаджето му не се свенят да се карат пред хората, видя Kliuki.net.

леонардо до каприо и камила мороне
Снимки: New York Post

Двамата може да са известни и богати, но това не значи, че нямат проблеми като обикновените хора. И не се разправят, както всяка една двойка. Бдителни папараци успяха да издебнат актьора и Камила Мороне на плажа в Малибу.

Двамата определено изглеждаха напрегнати, а Камила видимо се караше на звездата. През цялото време говореше само тя, като жестикулираше нервно. Гримасите на лицето й пък бяха повече от красноречиви какво се случва.

Снимка: New York Post

В същото време Лео мълчеше и не вдигаше поглед от земята. В един момент обаче той реши да се опита да я успокои – нещо, което видимо му се получи. Той я прегърне и я целуна по челото, с което очевидно успя да тушира напрежението. Камила се гушна на гърдите му и разправията помежду им приключи доста бързо.

В последствие двамата бяха забелязани да се разхождат хванати за ръка по пясъка, както и да се гушкат във водата. Със сигурност Лео знае как най-добре да успокои една жена, смеят се онлайн потребителите. Той е имал връзки с някои от най-красивите дами в целия свят.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.