Лена на Киро втрещи по потник и пола, с цепка до чатала в президентството (Вижте как се изложи с безумен тоалет)

Шефката на кабинета Петков потресе с безумен тоалет при връчването на новия мандат, погази протокола с разголени дрехи

Лена на Киро не се съобразява с протокола и се разголи като за последно. Любовницата на сваления от поста премиер, която все още се води началничка на кабинета в оставка се появи в президентството със същите дрехи за връчването на мандата.  С които вчера цял ден щъка в компанията на Кирил Петков и двамата пиха кафе на столична бензиностанция.

Със същите фриволни дрехи, с които пи кафе с Киро, Лена цъфна в президентството

Бориславова цъфна по разголено потниче с тънки презрамки, които се бяха свлекли от рамената й и с пола с огромна цепка отзад. Явно въпросната дама не бе оценила  важността на събитието и не бе сменила носените цял ден в жегите дрехи. Да не говорим, че абсурдния й тоалет бе в разрез с всичките норми и изисквания по протокол. Но пък мъжете в екипа, дошли да преговарят с Румен Радев оплакнаха очи в подаващия се под потника сутиен на Лена и дълбоката цепка, която показа голите крака на младата началничка.

На Бориславова обаче изобщо не й пука, се видя от снимките. Въпреки скандалите, които се заформиха заради отношенията  й  с Киро тя не се скри вдън земя. А даже напротив, Продължи да бъде неотлъчно до провалилия се министър-председател и да го играе на говорителка на кабинета. И като за последно сътвори поредния си гаф с безумните си дрехи в президентството.

Източник: ПИК

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.