Лекари: Ако страдате от високо кръвно, яжте тези храни!

Лекари: Ако страдате от високо кръвно, яжте тези храни!
4 (80%) 1 vote

Високото кръвно се повлиява отлично от тези наглед постички храни!

Медиците потвърдиха огромната полза от пет храни, които помагат в борбата с хипертонията. Ако и вие отдавна не сте виждали нормално кръвно налягане от 120/80, то се запасете с тези натурални „илачи“.

Първите са наглед обикновените картофи, които обаче правят чудеса с кръвното налягане, защото съдържат много магнезий и калий.

Всеизвестно по цял свят е българското кисело мляко, което има множество несравними ползи за здравето. Една от тях е в битката с хипертонията. А който го консумира ежедневно, на практика може да се спаси от нея.

Така любимото на жените какао върши чудеса с кръвното налягане, твърдят лекарите .Особено полезен е горчивият натурален шоколад, от който са достатъчни и само 20 грама на ден.

Бананите са силно препоръчвани хипертония, а и помагат на мозъка. Те също са богати на калий, а един банан на закуска ви е напълно достатъчен.

Бобовите култури неизменно са сред храните, в които може да търсите спасение. Те изобилстват от калий, магнезий и фибри, които поддържат в оптимални граници кръвното налягане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар