Лейди Гага ужаси с огромно, увиснало шкембе (Вижте как се ошишка – Потрес снимки)

Лейди Гага се запусна, няма и следа от елегантната й фигура

Лейди Гага, след като пусна новия си албум изненада феновете си с първа поява на публично място. Миналата събота певицата бе забелязана от папараци да се разхожда в компанията на новото си гадже Майкъл Полански.

Двойката носеше предпазни маски. А певицата бе избрала да се облече в странна комбинация. Тя бе сложила само черен сутиен, прозрачен ластичен клин и розова раничка на гърба си.

Лейди Гага ужаси с разплуто тяло и страно облекло
Снимка: Инстаграм

Феновете на звездата обаче бяха ужасени не от необичайните дрехи на звездата, а от запуснатата й фигура. Певицата бе с огромно отпуснато шекембе, надебеляла е в ръцете, а гърдите й едва се побират в оскъдния сутиен. За съжаление и косата й не е поддържана, цветът й е пак рус, но с израснали тъмни корени.

Лейди Гага много вкюбена, но се занемари
Снимка: Инстаграм

Неин почитател коментира ужасния й вид като казва, че не можал да я познае, защото е качила много кила и то за кратко време. Друг твърди, че си е нейна работа с каква фигура ще живее, но защо се облича така, сякаш иска да подчертае всичките си недостатъци, предават от kanal5.com.mk.

Лейди Гага много пъти е казвала, че никога не се е имала за красавица, нито пък за супер модел. Тя е постигнала успеха си въпреки външността си, а само със сърце и ум. Така, че не й пука каво ще кажат другите.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.