Ново! Лейди Гага пусна своя социална мрежа!

Гласувайте за статията

Лейди Гага вече ще се конкурира с Фейсбук, защото пусна своя социална мрежа. Вижте коя е.

Мега звездата Лейди Гага реши, че трябва да даде трибуна на своите фенове, които певицата нарича на галено „малки чудовища”.

Тя им обеща да създаде  социална мрежа, в която почитателите й да могат да общуват помежду си, да си разменят снимки, линкчета, клипове и разни други неща. Поп иконата спази обещанието си и пусна обещаната социална мрежа. Нейното име е Litlle Monsters / малките чудовища/.

Предполага се, че „чудовищата” на Гага ще имат голям успех, предвид двете огромни групи от фенове, които певицата има на страниците си във Фейсбук с над 52 милиона фена и Туитър с над 27 милиона.

Типично в стила на нестандартната Гага тя приветства всички присъединяващи се и последователи с поздрава: Добре дошли у дома мои малки чудовища!

гага

Лейди Гага нарича своите фенове – „моите малки чудовища“!

Социалната мрежа на Гага е създадена от компанията Backplane, която от своя страна вече е започнала да предлага услугата си и на други звезди.

Браво! Пак Лейди Гага даде тон за песен и сега ще чакаме да видим, кои други звезди ще последват идеята на Лейди-то.

Къде ли се е научила Гага да измисля такива нестандартни и гениални идеи?! Може би в католическото училище в „Манастира на свещеното сърце“ в Ню Йорк, което е завършила?! Кой знае.

За да ви дадем повод за размисъл, ще ви кажем, че това училище са завършили и други знаменитости като Парис Хилтън, Каролин Кенеди, актрисата Джордана Брюстър, а на есен в него за първи път ще стъпи и дъщерята на Том Круз, малката Сури.

Е, за 38 000 долара на година, да се надяваме, че и нея ще успеят да научат на някои от триковете на Лейди Гага, с които покори света!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар