Лейди Гага призна: Брадли разби сърцето ми! (Защо не стигнаха до годеж?)

Лейди Гага и Брадли Купър на крачка от годеж, защо певицата остана с разбито сърце

Лейди Гага и Брадли Купър били на крачка да обявят годеж. Това признала самата певица пред свои близки приятели.

Радялата на Ирина Шейк и холивудският актьор взриви преди месеци медийното пространство. Когато се заговори, че Лейди Гага и Брадли имат афера, която е започнала на снимачната площадка на филма „Роди се звезда” почитателите направо полудяха.

Всички се питаха какво се случва, какъв е краят на тази история и изобщо приключи ли тя?

Снимка: Инстаграм

Известно време Лейди Гага и Брадли се опитваха да скрият връзката си, но истината изплува. Чувствата им пламнали по време на снимките били взаимни и приятели на певицата и актриса коментират: „ Няма съмнение, че Гага се е влюбила в Брадли!”.

Почти веднага след като Ирина напусна дома на бившия си съперничката й се нанесе там. Дори направи някои промени в интериора на жилището, разкриват близки до актьора. Които бяха сигурни, че Купър скоро ще й направи предложение за годеж. Даже търсел подходящ пръстен за годеницата си.

В последния момент обаче той се уплашил, не бил готов за нова обвързваща връзка и така не се стигна до очакваното предложение.

Списание Life & Style цитира Лейди Гага, която признава, че сърцето й е разбито на парчета, след проваления годеж. Очевидно тя е смятала Купър за „единствения” мъж като се опита да го накара да ревнува, след като се появи на публично място с Дан Хордън. Но това не доведе до резултат.

Някои вярват, че Брадли го е страх от обвързване. Припомнете си, че и с Ирина Шейк не стигнаха нито до годеж, нито до венчило. Макар, че всички го очакваха, след като се роди дъщеря им. Други пък имат усещането, че това не е краят на любовната история и се надяват да има продължение, предават от showdream.org.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.