Лейди Гага вече не крие аферата с Брадли Купър (Вижте как интимничат на „Оскарите“ + реакцията на Ирина Шейк след фала)

Лейди Гага на път да отмъкне Брадли Купър от Ирина Шейк

Актьорска игра достойна за „Оскар“ или най-горещата любовна история на годината? Това е въпросът, който си задаваха всички присъстващи на наградите „Оскар“ тази година. Брадли Купър и Лейди Гага събраха погледите на всички присъстващи с изпълнението си на живо. Песента “Shallow” спечели куп награди последните седмици, но за първи път екипът на „Роди се звезда“ изглежда толкова близък.

Докато двамата изпълняваха песента на сцената на „Оскарите“ за никого не останаха скрити интимните погледи, които Гага отправяше към колегата си. Брадли, който от друга страна има връзка с една от най-красивите жени на планетата, също не остана безразличен към блондинката.

Факт е, че лейди Гага развали трети годеж малко след края на снимките на „Роди се звезда“, но за Брадли и Ирина се смяташе, че са една от най-стабилните двойки в шоубизнеса.

Бившата годеница на Роналдо изглежда представлението на двамата от ложата си в театъра, като по никакъв начин не показа, че има някакви притеснения за поведението на мъжа си. Въпреки това, седящи до нея коментират, че Ирина е изглеждала леко скована накрая. И дори трепнала, когато видяла на големия екран влюбените погледи, които си разменят Лейди Гага и мъжът й.

Според приятели на манекенката, тя отдавна се е примирила с тълпите почитателки, които следват съпруга й. Брадли също не правел на проблем масата ухажори, които не се свенели да я свалят дори и бременна. Но усмивката на Ирина буквално замръзнала, когато видяла колко емоционални погледи си разменят двамата, докато са на сцената. И по всяка вероятност е вдигнала хубав скандал на мъжа си след церемонията.

Ирина Шейк замръзна след изпълнението на Лейди Гага и Брадли Купър сн. You Tube
Ирина Шейк замръзна след изпълнението на Лейди Гага и Брадли Купър сн. You Tube

Мнозина са категорични, че ако нещо се случи между актьора и певицата, жена му няма да му прости. „Тя преживя ужасно много с Роналдо. Няма да позволи да я унижават по този начин повторно. Просто ще си тръгне“, категорични са нейни приятели.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.