Лейди Гага и Анджелина се хванаха за косите (Няма да повярвате какво ги скара)

Гласувайте за статията

Лейди Гага и Анджелина се хванаха за косите заради роля

Лейди Гага и Анджелина Джоли се хваната за косите. Луда схватка наблюдават между двете звезди в последните дни в Холивуд. А повод за драмата не е някой мъж, въпреки че Анджи не е любимка на русата фурия. Причината за омразата помежду им се оказа… ролята на Клеопатра.

Елизабет Тейлър беше и си остава най-забележителната актриса, изиграла ролята на египетската императрица в Холивуд. Дори Салма Хайек след това не успя да я засенчи. Новият римейк ще бъде заснет от „Сони“, а компанията разполага с огромен бюджет за лентата. Продуцентите държат епоса да е изключителен и дори са се прицелили в наградите „Оскар“.

Съвсем разбираемо Анджелина Джоли иска главната роля. И от години води преговори с компанията, като преглътна дори обидите на изпълнителния директор, за да получи желаното. В последно време обаче в състезанието се включи и Лейди Гага. След успеха на филма „Роди се звезда“, изпълнителката иска да затвърди таланта си на актриса. И планира тя да бъде новата кралица на Нил.

„Факт е, че Елизабет Тейлър направи най-добрият образ на Клеопатра в киното. Светът се преклони пред нея, а Анджелина е нейна голяма почитателка. Тя знае какво влияние имаше Лиз върху Холивуд след този свой успех. И сега иска да се радва на същата почит като нея“, пишат от „Дейли Стар“.

Лейди Гага и Анджелина се хванаха за косите сн. колаж: Уикипедия

Лейди Гага и Анджелина се хванаха за косите сн. колаж: Уикипедия

Лейди Гага обаче също има интерес да участва в продукцията. Тя е убедена, че прилича много повече на Клеопатра, отколкото Анджелина. „Тя иска да бъде новата звезда в киното. Успехът на филма с Брадли Купър я насърчи да опитва да играе нови роли. И сега иска да се издигне до ранга на Тейлър. Но първо трябва да мине през Джоли“, разкриват източници. Нищо чудно, че никой в Холивуд вече не смее да събере двете дами под един покрив. Дори и за събитие от световна величина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар