Лейди Гага заряза и Брадли Купър след скандала с Ирина (Вижте кой е новият й)

Лейди Гага заряза Брадли Купър

Напук на спекулациите, че живеят заедно, че едва ли не очакват дете и са зарязали половинките си, Брадли Купър и Лейди Гага не са заедно. Нещо повече — двойката може и да има приятелски отношения, но издържат компанията на другия само за известно време.

Първа певицата даде да се разбере, че с актьора не са двойка. Гага многократно отричаше слуховете за връзка помежду им, но след няколко срещи и вечери насаме, феновете бяха убедени, че заради нея артистът е зарязал Ирина Шейк. Оказа се обаче, че двамата са обсъждали предстоящият им съвместен филм и нови музикални проекти, а не романтичните истории, които се носят около тях.

Гага затвърди мълвата, че няма нищо общо с актьор, като се появи с ново гадже. Тя бе забелязана да си разменя интимни ласки с музикалния инженер Дан Хортън. Той е тонрежисьор и работи вече повече от година с певицата, пише списание „Пийпъл“.

Двойката е била забелязана в заведение в Лос Анджелис, където изпълнителката доста страстно награби новото си гадже. Само не става ясно дали представлението е било за папараците, или певицата наистина се е отегчила да крие връзката им.

При все това двамата доста добре се забавляваха по време на обяда си там. А певицата определено не остави много за окото със скандално къси панталонки и горнище, което разкриваше почти всичко от тялото й.

За новия на певицата се знае, че е на 37 години, работи с Гага от миналия ноември, а в биографията си е записал съвместни проекти с Камила Кабело, Бруно Марс и Джъстин Тимбърлейк.

Лейди Гага потвърди, че има ново гадже сн. Пийпъл.
Лейди Гага потвърди, че има ново гадже сн. Пийпъл.

Бил е женен за актрисата Отъм Гуарди от 2013 до 2016 година, но се развеждат. Гага пък прекрати наскоро двегодишна връзка с Кристиан Карим. Като обяснение пред медиите, изпълнителката обясни, че просто вече връзката им „не работи“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.