Лейди Гага със скандално признание: Връзката ми с Брадли беше по сценарий!

Романсът на Лейди Гага и Брадли е по сценарий, измислен до последния детайл

Лейди Гага най-после призна за скандалната си аферата с Брадли Купър. Пред списания Елле тя сподели истината за това какво всъщност се е случило между двамата.

Гага каза: „За да съм честна трябва да призная, че пресата постъпи много глупаво. Ние създадохме една любовна история. А съм певица и актриса и заедно с Брадли искахме хората да повярват, че сме влюбени. Това се случи и на Оскарите. Така, че нашата история мина през обектива на камерата и стигна до всеки един телевизор. Видяха ни по цял свят. Ние за това усърдно работехме по цял ден и резултата беше на лице. Любовта ни бе изиграна по сценарий”.

Много хора им повярваха, но се оказа, че Гага и Купър са перфектни актьори
Снимка: Инстаграм

Носителката на статуетката за най-добър саундтрак признава още: „По-късно с Купър обсъдихме отзвука, възникнал на фона за слуховете, че имаме връзка. И двамата бяхме съгласни, че сме се справили отлично със задачата”.

По онова време Лейди Гага вече се бе разделила с годеника си Кристиан Карино. Няколко месеца по-късно стана известно, че актьорът и режисьор на филма „Роди се звезда” също е сложил край на четиригодишното си съвместно съжителство с топ модела Ирина Шейк. Тогава медиите съобщиха, че причината за разпада на връзката им е именно предполагаемия роман на Купър с певицата. Който се зародил по време на снимките, предават от ru.hellomagazine.com.

Оказва се, обаче за съжаление, че всичко е било нагласено!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.