„Лебедовата песен“ на Чарли Шийн?

Гласувайте за статията

Чарли Шийн, който изигра култовият чичо Чарли в „Двама мъже и половина“ е решил да се оттегли завинаги от кариерата на актьор. След 30 години и много скандали, Шийн е решил да се отдаде на семейстовото и близките си.

 

След като бе изгонен от сериала, който имаше висок рейтинг повече от 10 сезона именно заради него, Чарли направи свое шоу, но сега е решил това да е „лебедовата“ му песен.

„Напускайки този бизнес, предвиждам да посветя остатъка от дните си на гледане на футбол и на разходки в парка. И, разбира се, на общуването с близките ми. След края на снимките на „Психотерапия“ се оттеглям“ – заявява 46-годишният актьор.

Холивудската звездва има 5 деца – дъщеря на 26 от първия си брак, две момичета от втория брак и 2-годишни близнаци от третия си брак. Той заяви, че 30-те години в киното са му дали да разберат, че освен снимките има още много неща, на които човек трябва да се посвети. Киното и постоянното влизане в различни роли може да е много изморително, заяви Шийн. Затова ще живее своя  живот.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар