Леа на Ирина Шейк тръгна по стъпките на Брадли Купър (Вижте колко е артистична – Снимки)

Гласувайте за статията

3-годишната сладурана прави муцунки на папараците и се закача с тях

Дъщерята Ирина Шейк и Брадли Купър вече се превърна в любимка на западните журналисти. И колкото по-голяма става малката Леа, толкова е по-очевидно: един ден тя може да стане холивудска звезда.

Наскоро Ирина Шейк и детето й, завръщайки се от детската градина, отново попаднаха в обективите на папараците. Звездата от модните подиуми тикаше количката с наследницата си по улиците на Ню Йорк.

Ирина се появи в кадъра в небрежен тоалет: дълго тъмно палто, черна качулка, светли дънки и удобни ниски обувки. Бившата половинка на Брадли Купър скри лицето си под защитна черна маска.

Лея беше облечена в пухено яке Versace с разпознаваем принт и любимата й шапка на райета с помпон. Момичето имаше и защитна маска във  весел розов цвят – тя беше свалена надолу под брадичката. 

Малката принцеса се закача с уличните фотографи, прави им муцунки и после раздава въдушни целувки
Снимки: Инстаграм

Този път обаче уличните фотографи не се интересуваха много от образите на малката модна икона и нейната звездна майка. Вниманието им беше погълнато от оживените мимики на 3-годишното момиченце,  предават от graziamagazine.ru.

Имайте предвид, че по-рано Леа практически не обръщаше внимание на папараците, от скоро обаче момичето започна да реагира емоционално когато ги види. Този път звездното хлапе реши да покаже положителната си енергия. На една снимките Леа се залива от смях от сърце, на другата крещи нещо радостно, на третата праща въздушна целувка на натрапниците, които ги следват навсякъде с майка й.

Няма никакво съмнение, че малката принцеса на топ модела и холивудския актьор ще порасне красавица като мама и отсега се вижда, че има актьорски талант, а тези качества са достатъчни да покори Холивуд.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар