Леа на Ирина Шейк порасна истинска красавица (Вижте как тримата празнуват Коледа)

Гласувайте за статията

Леа на Ирина Шейк грее като малка принцеса, сладураната на първа среща с дядо Коледа

Ирина Шейк и Брдли Купър глезят малката си дъщеричка. Като отговорни родители те правят всичко възможно Леа да се чувства добре.

Коледното и новогодишното настроение е завладяло известните личности. Малко преди да настъпят семейните празници звездната фамилия заведе дъщеря си на първа среща с дядо Коледа.

Леа на Ирина Шейк и Брадли Купър с дядо Коледа
Снимка: spletnik.ru

Съдейки по снимките Леа, която е на година и половина никак не се е притеснила от прочутия дядо, който раздава подаръци на малки и големи. Усмивката не слиза от лицето на малката принцеса. Която е наконтена специално за случая.

Докато Ирина и Брадли са избрали да се облекат с по-обикновени дрехи, то Леа наистина прилича на принцеса. Тя е с бяла ефирна рокличка цялата обсипана с кристали и пухкава горна дреха. Русата коса на чаровницата е събрана с панделка. Леа изглежда като ангелче в прегръдките на Брадли, Ирина и дядо Коледа.

Мама и татко са усмихнати и изглеждат много щастливи защото малкото им съкровище се чувства отлично. Цялото семейство празнува една прекрасна Коледа.

Не става ясно какъв подарък е получила порасналата сладурана. Но няма съмнение, че нейните родители ще се погрижат всичките й желания да бъдат изпълнени, предават от електронното руско издание за светски новини spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар