Леа на Ирина Шейк и Брадли празнува РД като принцеса (Родителите й се събраха за празника – Снимки)

Гласувайте за статията

Малката звездна дъщеря стана на 4 години, празнува рожден ден с детско парти в Ню Йорк

Напоследък триото Ирина Шейк, Брадли Купър и малката Лея все по-често могат да се срещат по улиците на Ню Йорк. Ако не знаете, че двойката е разделена, тогава можете да ги вземете за напълно щастливо семейство.

Скоро например актьорът, супермоделът и тригодишната им дъщеря бяха забелязани на път за детско парти – това си личи по красивата розова рокля на принцеса Лея. 

Шейк пък заложи на визията на грижовна майка през уикенда: избра за себе си удобен пуловер Burberry, светло бежов шлифер, дънки и груби обувки, предават от elle.ru.

А най-добрия татко на света предпочете по-небрежен външен вид пред обичайните си спортни екипи. Суичърът беше заменен от двуредно  късо палто, а кецовете бяха заменени от обувки с връзки.

Родителите се събраха по повод рождения ден на Леа, която отбеляза празника си заедно с децата от училището, което посещава. Ирина я наконти с красива ефирна розова рокля, досущ като принцеса. А на една от снимките се вижда, че има и корона на главата.

Снимки: Инстаграм

Почерпката за детското парти по случай рождения й ден бе осигурено от двамата родители. Които заведоха заедно дъщеря си за купона и донесоха огромни пакети с всякакви лакомства за да почерпят приятелчетата на малката си госпожица, която сияеше от щастие в компанията на двамата си родители.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар