Леа на Ирина Шейк засенчи майка си със стил (Вижте порасналата малка модна икона – Снимки)

4-годишната дъщеря на Ирина и Брадли стана истинска малка модна икона

35- годишната Ирина Шейк и 46- годишният Брадли Купър може да не са двойка, но се грижат за 4-годишната си дъщеря като отлични родители. Малката  Лея има време да прекарва време и с мама, и с татко. Така се случи и онзи ден, когато папараците забелязаха момичето на разходка, първо с Брадли, а след това и с Ирина.

Дъщерята на руският топ модел засенчи майка си като модна икона
Снимки: Инстаграм

Супер моделът този път се появи в раиран костюм с панталон, любимите си ботуши  Dr. Мартенс, малка кафява чанта и слънчеви очила Фенди.

Е, този път Леа направо засенчи хубавата си майка със стил. Тя бе облечена с дълга рокля от шифон с леопардов принт, обувки също на леопардови шарки и фибички за коса, във формата на уши, с които бе допълнен „хищническия” образ на малката красавица.Която от сега има славата на малка модна икона и майка й не веднъж е споделяла, че Леа сама избира тоалетите си, с които иска да се издокара.

А докато порасналата щерка на рускинята прекара в компанията на баща си Брадли Купър, Ирина посвети на себе си и го използва за процедури за разкрасяване в салон за красота, предават от spletnik.ru.

И с татко Брадли е много весело
Снимки: Инстаграм

Напоследък все по-често можем да видим моделът, актьорът и дъщеря им заедно, а феновете тайно се надяват те отново да се съберат и да заживеят като сплотено семейство.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.